Νταντά εξ ουρανού

photo

Μια θεατρική παράσταση γεμάτη φαντασία και δημιουργικότητα


21.07.2013 έως 23.07.2013

 

Στο Θέατρο Κήπου ανεβαίνει η θεατρική μουσική παράσταση «Νταντά εξ ουρανού». Στο ρόλο της «σχεδόν τέλειας» νταντάς η Ταμίλλα Κουλίεβα. Μαζί της εμφανίζεται ο Φώτης Σπύρος.

 

Μια μαγική νταντά προσγειώνεται... από τον ουρανό και αναλαμβάνει τα παιδιά μιας πλούσιας οικογένειας με έναν πολύ αυστηρό πατέρα και αλλάζει όλη τους τη ζωή. Κάθε αγγαρεία μετατρέπεται σε παιχνίδι, κάθε συνηθισμένη μέρα σε μια ξεχωριστή περιπέτεια και η ζωή τους αποκτά νόημα και ουσία. Μαζί γνωρίζουν αξέχαστους χαρακτήρες, ανάμεσά τους και το σούπερ ταλαντούχο καπνοδοχοκαθαριστή που με τη βοήθεια του ανακαλύπτουν πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλον.

 

Με φαντασία και δημιουργικότητα ταξιδεύουν και περιπλανιούνται στον κόσμο και έρχονται σε επαφή με μοναδικές εμπειρίες και συγκινήσεις. Πρόκειται για μια θεατρική παράσταση γεμάτη ανατροπές, τραγούδια, χορό, γέλιο και μαγεία που αλλάζει τη διάθεση για τη ζωή.

 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ταμίλλα Κουλίεβα
Χορογραφία: Μαριάνθη Ψωματάκη
Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: Αθανάσιος Κολαλάς
Μουσική επιμέλεια: Παναγιώτης Αργυριάδης
Φωτισμοί: Τρύφων Κεχαγιάς
Βοηθός σκηνοθέτη: Εύα Κουμανδράκη
Βοηθός σκηνογράφου-ενδυματολόγου: Μαρία Μακρή
Παίζουν: Ταμίλλα Κουλίεβα, Φώτης Σπύρος, Παναγιώτης Αργυριάδης, Σέβη Δονσούζη, Αλέξανδρος Καλτζίδης, Κωνσταντίνος Κοτρότσιος, Στέλλα Κοπάνου, Έλενα Παντελίδου, Αγάπη Παπαθανασιάδου, Περικλής Σταύρου, Θεοδόσης Φυλακτός και οι μικρές Κλέα Κωνσταντινίδου, Βασιλική Ζαφειρίου και ο μικρός Στέφανος Καλτζίδης


Πληροφορίες εισιτηρίων

Ενήλικες: 12 ευρώ
Παιδικό, φοιτητικό: 8 ευρώ

Πληροφορίες: 6987089778
09:30-14:00 και 17:30-22:00

 

Πληροφορίες εκδήλωσης

Θέατρο Κήπου

Έναντι ΧΑΝΘ, Θεσσαλονίκη, +302310256775,

Κυριακή 21/7, Δευτέρα 22/7, Τρίτη 23/7 στις 21:15

Είσοδος 8 - 12 ευρώ

 

 

Πηγή: www.elculture.gr

 

 

 

 

 

Παρουσιάσθηκε πρόβλημα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα