Προστατέψτε τα παιδιά σας

photo

Οι αγαπημένοι σας μπόμπιρες έχουν αρχίζει τις εξερευνήσεις σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Συρτάρια, ντουλάπες, πόρτες και κρεβάτια γίνονται το πιο γοητευτικό λούνα παρκ για τους πιτσιρίκους. Ωστόσο, το παιχνίδι των μικρών κρύβει αρκετούς κινδύνους με αποτέλεσμα όσο εκείνα ανακαλύπτουν τον κόσμο, εσείς να μην βρίσκετε λεπτό ησυχία.

Αν θέλετε να βρείτε την ηρεμία σας μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα   http://www.trikiklo.com/ όπου θα ανακαλύψετε πρακτικές λύσεις για ασφαλές παιχνίδι.

 

Πορτάκι ασφαλείας: Το πορτάκι ασφαλείας Gate της Inglesina είναι κατάλληλο για πόρτες και σκάλες. Με αυτόματο κλείδωμα ασφαλείας και πρακτική μεταλλική στήριξη για τοίχο ή ξύλο, συνδυάζει εύκολη τοποθέτηση και χρήση, ασφάλεια και προστασία για το παιδί και όμορφο design. Διατίθεται σε δύο υπέροχα χρώματα, πράσινο και κόκκινο.

 

Προστατευτικό κρεβατιού: Εξίσου πρακτικό είναι και το προστατευτικό κρεβατιού Ιnglesina Dream. Στην ουσία πρόκειται για ένα προστατευτικό κάγκελο το οποίο επιτρέπει στο παιδί να κοιμηθεί με ασφάλεια στο κρεβατάκι του. Το προστατευτικό δένεται στη βάση του κρεβατιού με ιμάντες και είναι κατάλληλο για παιδιά από 18 μηνών έως 5 ετών, δεν ενδείκνυται για κουκέτες ή υπερυψωμένα κρεβάτια και διατίθεται σε κόκκινο, πράσινο και πορτοκαλί χρώμα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.trikiklo.com/

Παρουσιάσθηκε πρόβλημα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα