Άνοιξε λίστα γέννησης και βάπτισης και κέρδισε!

photoTo Persil σας εύχεται "με το καλό" και  "να σας ζήσει"!

?και σας χαρίζει τα πρώτα προϊόντα φροντίδας των ρούχων του μωρού σας, σε συνεργασία με τα πολυκαταστήματα notosgalleries και notoshome
Το Persil αναγνωρίζοντας τις ανάγκες και τις ανησυχίες σας ως νέοι γονείς, βρίσκεται δίπλα σας ... και προσφέρει, μία ολοκληρωμένη σειρά βρεφικών και παιδικών απορρυπαντικών  - Persil baby 1,5 λίτρου, Persil baby  σκόνη 1 κιλού , Persil kids 1,5 λίτρου - σε όσους επιλέξουν να ανοίξουν λίστα γέννησης και βάφτισης notosbabylist στα πολυκαταστήματα notosgalleries και notoshome. Για να διαλέξετε δώρα για το μωρό σας, εσάς και το σπίτι σας!

Το Persil baby, χωρίς αλλεργιογόνα αρωματικά συστατικά, χωρίς χλώριο και χρώμα, φροντίζει το δέρμα του μωρού σας για τους πρώτους 18 μήνες της ζωής του αφήνοντας τα ρουχαλάκια του απαλά και καθαρά ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Χάρη στην ειδικά μελετημένη σύνθεσή του, δεν αφήνει κατάλοιπα και ελαχιστοποιεί τους κινδύνους ερεθισμών.

Η προστασία του παιδιού σας όμως δεν σταματά εδώ... Μέχρι την ηλικία των 6 ετών, η επιδερμίδα του παραμένει ευαίσθητη και χρειάζεται ειδική φροντίδα. Το Persil kids απορρυπαντικό ειδικά μελετημένο για παιδικά ρούχα, καθαρίζει αποτελεσματικά και τους πιο δύσκολους λεκέδες με απόλυτο σεβασμό στην επιδερμίδα του παιδιού σας. 

Σημείωση: Στη notosbabylist συμμετέχουν τα πολυκαταστήματα notosgalleries της Αθήνας, του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης, της Καλαμάτας, της Πάτρας και της Λάρισας και τα πολυκαταστήματα notoshome στην πλατεία Κοτζιά και στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.

Παρουσιάσθηκε πρόβλημα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα